Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Johanna - 14 juni 2009 20:04

Idag har det blivit en heldag i Marieberg där vi va å köpte en list på Bauhaus, sen så var vi in på IKEA å köpte en massa grejer b.la så köpte vi en kruka, en lampa till babyn, en gardin och gardinstång som vi ska ha i sovrummet för att de e så himla ljust på mornarna så då ska vi hänga den för dörren istället för bambu grejen vi har där nu. Sen så va vi in på Stadium och bytte en av Tobias vikter, för de skulle va två i förpackningen men de va bara en. Sist så åkte vi in på Jula och köpte lite verktyg sen så va vi tvungna att köpa en varsin chokladbit för vi hade för lågt blodsocker båda två å de e ingen bra kombination. :P


Men nu så har vi kommit hem å har fixat dit listen, sen så har jag satt upp två knoppar inne på toaletten så ska vi sätta upp en annan stång på toaletten sen, men de kan jag inte göra själv. Vi har varit å handlat hem blöjor, amningskupor och tvättlappar idag också så nu har jag fixat till skötbordet ordentligt.


Just nu så är Tobias inne hos grannen och hjälper dom med lite små grejer som skulle borras upp, för dom hade inte några såna verktyg, när han kommer tillbaka in så ska vi väl fortsätta med att få upp våra grejer så att det är klart. Vi får väl se om vi hinner allt ikväll annars så får vi fortsätta imorrn, vi ska väl ändå skruva ihop spjälsängen då så de spelar ju ingen roll med lite extra grejer. Imorrn så måste vi gå ner i källaren med en massa grejer också så vi har det vi gör imorrn. Vi ska till barnmorskan också vid elva tiden, sen på kvällen så ska vi grilla med grannarna och en av Tobias kompisar så vi har fullt upp hela dagen. Men de e skönt att man hahr något att göra. :)


I veckan så har Tobias lovat mig att vi ska gå å se på bio också, tror att vi ska se Baksmällan den verkar vara riktigt rolig. :D Vi har inte bestämt någon dag men vi får se helt enkelt när vi har tid och lust.


Nu ska jag fortsätta plocka med lite grejer innan jag blir allt för trött.


Puss å kram // Johanna

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards